Klikk deg frem til drømmehuset i Spania

Hvem kan ikke tenke seg å bytte ut et lite hotellrom med et koselig feriehus i Spania hvor venner og familie kan være samlet. Det er for mange et bedre alternativ enn hotell siden man har større fleksibilitet, med hensyn til plass, behov, om man trenger ekstrasenger, har hund, har rullestol etc. Man finner også mange rimelige leiligheter, hus og villaer som man kan leie hele året rundt i Spania. Her er noen vanlig stilte spørsmål rundt det å leie hus, villaer, leiligheter i Spania.


Er annonsen troverdig? Er eieren pålitelig?
feriebolig-Spania har over 3000 eiendommer avertert, og firmaet har eksistert i over fem år. Vi har i løpet av de fem årene ennå ikke mottatt en klage på svindel, falsk annonsering osv hvor en leietaker har mistet pengene sine eller ferien sin. Når en eier kjøper en annonse hos oss, må han/hun akseptere de strenge betingelsene våre for å annonsere. Ytterligere må han/hun betale oss 1 år i forveien, hvilket naturligvis er vår garanti for at eieren er seriøs. Så hvis en eier ønsker å sette inn en falsk annonse, må vedkommende først betale oss, og det er neppe realistisk.
Hvis du ikke føler deg helt sikker, er du naturligvis også velkommen til å kontakte eieren per telefon for å bli fortrolig med vedkommende samt akseptere hans/hennes krav om betaling osv. Uansett hvor mange garantier Feriebolig-Spania.no gir deg, er det alltid en mulighet for at noe kan gå galt, men vi har gjort alt vi kan for å sikre både leietaker og utleier mot situasjoner hvor en av partene mister pengene sine. Vi har som nevnt ikke opplevd seriøse problemer i de fem årene som har gått.

Depositum og forhåndsbetaling
Det er ikke en fast standard med hensyn til betaling. Eieren setter sine egne betingelser for betaling, men som regel foregår det således:
- Ved reservasjon betales 50 % av den totale leiesummen
- Omtrent en måned før avreise betales restbeløpet
En del eiere krever også et depositum i tilfelle noe går i stykker under oppholdet ditt. Dette depositumet betales som regel tilbake ved avreise eller når eieren har inspisert boligen.


Seksjonen Last Minute
Hvis det skjer en kansellering i siste liten vil boligeier legge ut ledige leiligheter, villaer, hus som er ledig de neste 30 dager (med mindre eier nylig har faat leiet ut). Hvis du er litt sent ute med å reservere ferien din til Spania, kan du her finne en feriebolig til gunstigere pris. Ta gjerne kontakt med oss på support@spain-holiday.com hvis du vil at vi skal hjelpe deg med å få oversikt over hus og leiligheter som fremdeles er ledige.



Om forfatteren



Feriebolig-Spania ble etablert i 2002 og er en ledende aktør på utleiemarkedet, spesialistert på Spania. Nettstedet www.feriebolig-spania.no formidler kontakten til over 3000 feriehus til leie fra villaer på fastlandet og på de spanske øyer. Nettsiden gir deg reiseinformasjon om steder i Spania du kan reise til og hjelper deg å komme i kontakt med de private huseierene som interesserer deg mest.




Artikkel Nettverk:
WebArtikler.com

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar