Hvorfor er Spania så bra?

Er man på vei med planleggingen av Spania ferien finner man fort ut at der er mange muligheter å velge mellom. Aktiviteter: spille golf, ri, surfe,dra på flamencoshow, handle, oppleve storbyer, leie hus i en liten landsby, ta dagsturer til Portugal hvis man er i nærheten av grensen, ta med ungene i lekeland, gå på turer i fjellet eller bare en ren avslappende ferie?



Spania er et veldig variert land hvor du kan velge om du vil ha en rein strandferie, kombinere den med byferie, gå i fjellet, leie hus på landet, dra på rideferie, golfferie osv . Man tenker ofte på Spania som en vanlig charterreise der man dumper ned på en strand med masse turister. Her er også mange andre muligheter.

Man vil gjerne dra på stranden siden man nesten garantert har muligheten til å gjøre det i Spania men mulighetene er uendelige. Noen aktiviteter man kan gjøre i Spania er blant annet: spille golf, ri, surfe,dra på flamencoshow, handle, oppleve storbyer, leie hus i en liten landsby, ta dagsturer til Portugal hvis man er i nærheten av grensen, ta med ungene i lekeland, gå på turer i fjellet etc. Man kan til og med dra på skitur. Granada i Sør Spania har det høyeste fjellet på Spanias fastland, og på den iberiske halvøy.Fjellet heter Mulhacén og er høyere enn Galdhøpiggen
I store deler av Spania og spesielt innlandet er vinteren veldig kaldt og ofte med snø. Ikke alle steder kan man lese kulden av temperaturmåleren som såvidt flørter med 0-tallet på de verste dagene. Men med høy luftfuktighet kjennes det kaldt ut også for en nordmann. På Kanariøyene er som regel et behagelig klima hele året.

Spanjoler er utrolig hyggelige og lett å komme i kontakt med. Mye sol og mye varme påvirker på hvor mye tid det ser ut som man. I Sør Spania går tempoet sakte, med masse liv i gatene, musikk, markeder, og små fortauskafeer der du kan nyte livet. Om sommeren søker også spanjolene seg til kysten hvor klimaet er behagelig. Man bør unngå byer som ligger i dei sørlige indre områdene om sommeren hvor man kan få veldig høye temperaturer.

Langs kystlinjen vil man finne moderate sommertemperaturer, men selvsagt kan man oppleve varme dager. For at Spaniaferien skal bli mest økonomisk er det lurt å bevege seg utenfor turistmagnetene og søke restauranter hvor det er mest spanjoler. Hyggelige folk, familievennlige steder, og lange fine sandstrender gjør Spania til godt utgangspunkt for en vellykket ferie.
Er man interessert i å leie seg et hus kan man finne et stort utvalg av feriehus, leiligheter og også Villaer i Spania .En storbyferie i Barcelona, Madrid, Sevilla eller en avslappende sydenreise til Costa del Sol og Kanariøyene er fine og avslappende ferieturer.


Om forfatteren


Artikkel Nettverk:
WebArtikler.com

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar